14-06-10

Hotels in Antwerpen

HOTEL SCHELDEZICHT

Antwerpen_Hotel Scheldezicht

Hotel Scheldezicht is een speciale plaats voor speciale gasten. Degene die liever budget prijzen willen en comfortabele hotelkamers, precies in het levende gedeelte van de oude stad Antwerpen, zijn de meest voorkomende gasten van Hotel Scheldezicht, gelegen in de aktieve wijk vlakbij het stadshuis en de kathedraal van Antwerpen. Alle grote toeristische attracties liggen in de buurt van dit hôtels Anvers.

RAMADA PLAZA ANTWERP

Antwerpen_Ramada Plaza Antwerp

 

Het Ramada Plaza Antwerp is een prachtig 4 sterren hotel Antwerpen, gelegen in het hart van het zakendistrict van Antwerpen, dicht bij de luchthaven van Antwerpen, Berchem Station en het centrum van Antwerpen. Het Ramada Plaza hotel is één van de prettigste hotels Antwerpenwaar ik ooit heb verbleven!

ARASS SUITE HOTEL

Antwerpen_Arass Suite Hotel

Het Arass Suite Hotel is niet zomaar een hotel. De 18 ruime suites kenmerken zich door de afzonderlijke slaapkamer, badkamer en toilet, zitkamer en de volledig uitgeruste keuken. Hiermee biedt dit hotel in Antwerpen we een luxueus alternatief op de standaardhotelkamers voor zakenlieden en toeristen die een kort bezoek aan Antwerpen bieden. Tegelijkertijd is dit een van die hotels in Antwerpen die werkelijk een ideale plaats zijn om ook voor langere tijd te verblijven.

De commentaren zijn gesloten.